Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Rogin: een partner om op te (ver)bouwen en vertrouwen!

FAMILIAAL KARAKTER

Rogin onstond reeds jaren geleden als een avontuur in de renovatiemarkt met de oprichting van Rogin bvba door Bruno Van Antwerpen. Jarenlang alreeds een gerespecteerde partner voor al uw verbouwingswerken, gesterkt door lokale verankering en tal van referenties. De steeds groeiende kernwaarden van het bedrijf: liefde en trots voor het vak maakten dat Rogin zich steeds meer begon toe te spitsen op grotere totaalprojecten: dit resulteert vandaag in de toespitsing op nieuwbouwprojecten en totaalrenovaties, allen uitgevoerd volgens bovenstaande kernwaarden in een familiale sfeer. De bevestiging van deze kernwaarden zijn terug te vinden in de persoonlijke benadering van een toegewijd team dat uw project met u vormgeeft en permanent opvolgt, lokale verankering door beroep te doen op geschoolde vakmannen en een pionier te zijn betreffende de nieuwste, kwalitatieve bouwtechnieken. 

BENADERING 

Rogin biedt u de mogelijkheid om een woning te ontwerpen naar uw wens. U koopt geen woning uit een catalogus. U opteert voor een woning volgens de filosofie van het bedrijf: een duurzame, energievriendelijke woning die geheel gepersonaliseerd kan worden naar uw  prioriteiten. Deze vrijheid maakt dat u in samenspraak met een architect de woning van uw dromen kan ontwikkelen afgestemd op uw noden, wensen en budget. De klant kiest, de architect tekent, Rogin bouwt. 

VERTROUWENSPARTNER 

Uw thuis laten bouwen vergt een aanzienlijke investering. Daarom is een optimaal vertrouwen vereist. U zal bemerken dat dit bij een eerste contact met de firma kan worden bevestigd. We opteren ervoor om u als klant van meet af aan een realisitische prijsofferte op te maken voor uw project all-in. Een realistische prijszetting maakt dat onverwachte meerprijzen zijn uitgesloten en dat wij u rust garanderen gedurende het verloop van uw project. Ons ervaren team aan consulenten, architecten en vakmannen maken dat uw project van a tot z wordt uitgevoerd en opgevolgd volgens onze kernwaarden: ernst, organisatievermogen, familale omgang, de meest optimale bouwmethoden en respectering van onze prijszettingen. 

MEEST OPTIMALE BOUWMETHODEN

 Wie Rogin zegt, zegt optimaal bouwen. Optimaal bouwen kan volgens verschillende principes. Rogin houdt vast aan de traditionele manier van bouwen: massief traditioneel. Al wil dit niet zeggen dat er weinig innoverends is te bemerken. Rogin is één van de pioniers op de Belgische markt die de totale duur van uw project gevoelig kan verkorten door het gebruik van ICF-bouwblokken die een verhoging van het isolerend vermogen van de woning beogen en resulteren in een aanzienlijke tijdswinst. Vanzelfsprekend behouden we het massieve karakter van de woning. Daarnaast beogen we nog steeds de traditionele massieve bouwtechniek met keramische materialen. Onze consulent raadt u met plezier het meest gepaste bouwprincipe aan aangepast aan uw prioriteiten. 

   

Blijf op de hoogte

Vraag nu vrijblijvend meer info aan

Schrijf je nu in

Uw project vrijblijvend vormgeven? Contacteer ons